Marturisirea cutremuratoare a unei vedete: "Bebelusul meu are un chist pe creier"


Nicio mama nu isi doreste sa auda vreodata aceste cuvinte de la doctorul care se ocupa de sarcina ei. 


Vedeta de reality show JWoww a dezvaluit in urma cu numai cateva ore faptul ca medicul care ii supravegheaza sarcina a descoperit in urma unei radiografii faptul ca pruncul ei nenascut are un chist pe creier.

In varsta de 28 de ani, tanara povesteste ca in momentul in care medicul i-a spus "Fiica ta pare sa aiba un mic chist pe creier", a simtit ca lumea ei se prabuseste.

"Nu mai auzeam nimic altceva din ce imi spunea si simteam cum lacirmile stau sa-mi izbucneasca. Dupa 5 minute de explicatii, medicul mi-a recomandat un alt specialist si mi-a spus sa mai cer o opinie", a marturisit JWoww intr-o postare de blog emotionanta.

CITESTE SI: 10 nume romanesti de fete, predestinate succesului

Vedeta emisiunii Jersey Shore si-a sunat partenerul, in soc extrem, gandindu-se ca poate din cauza ei copilul are ceva. Ulterior a mers la control si a primit asigurarea medicului ca nu e un semn extrem d eingrijorator, multi bebelusi patind acest lucru.

Tipul de chist se poate retrage singur, asa ca JWoww a rasuflat usurata, asa cum ea insasi povesteste pe blog.

Din pacate, starea de liniste nu a durat prea mult, intrucat doctorul a descoperit o alta posibila anomalie. Femeia are placenta joasa si trebuie sa aiba grija si sa evite orice fel de sangerare. Nu este nici aceasta insa o problema grava.

CITESTE SI: 5 mituri despre celulita pe care si tu le crezi

JWoww a explicat ca a fost atenta in ultima perioada si ca medicul a asigurat-o ca bebelusul si-a revenit.

"Totul s-a intamplat in urma cu numai cateva luni. Acum e in regula si, desi nu pot spune ca sunt o mare fana a perioadei de sarcina, sunt sigura ca totul va merita", a incheiat starul de reality show.

FULLSCREEN
Marturisirea cutremuratoare a unei vedete: "Bebelusul meu are un chist pe creier"
  • /

related posts