Medicii le spuneau ca nu vor avea niciodata copii, insa au avut o supriza colosala. Cati membri are acum familia lor


Charlotte si Billy Parker isi pierdusera orice speranta de a avea un copil. Medicii nu le dadeau nicio sansa, nici macar prin fertilizare si totusi, in mai putin de un an au avut parte de surpriza vietii lor. 


Familia Parker are acum 6 membri, dupa ce au venit pe lume patru copii, toti conceputi pe cale naturala. Un motiv si mai mare de uimire a fost acela ca dupa primul nascut al familiei a urmat un set de tripleti.

Ani de zile s-au plimbat prin spitale, toti medicii le-au spus ca Charlotte este infertila si niciun fel de tratament nu o va ajuta, singura solutie fiind o donatoare de ovare. Cuplul s-a resemnat in fata diagnosticului si au inceput cautarea, insa o minune avea sa vina in viata lor. La putin timp, Charlotte si sotul sau au aflat ca vor avea un copil, fara sa apuce sa se supuna niciunui fel de tratament.

Pe 6 septembrie 2016 a venit pe lume primul lor copil, Lewis, insa minunea nu s-a incheiat aici si toti specialistii au fost surprinsi cand, la doar cateva saptamani de la nasterea fiului lor, Charlotte a ramas din nou insarcinata, de data aceasta cu tripleti.

Adam, Jamie si Ella s-au nascut prematur in august 2017 si au ramas la spital sub supraveghere timp de o luna, insa acum se simt foarte bine si s-au intors acasa.

Fericita mamica a declarat: “Sa ai patru copii este o adevarata nebunie. In doar 24 de ore preparam cel putin 26 de sticle de lapte, schimbatul scutecelor este o adevarata aventura, sa ii adormim nu e deloc usor, ziua noastra trece foarte repede. Pe langa toata aceasta nebunie, suntem foarte fericiti ca ii avem, cand nimeni nu ne dadea nicio sansa ei au aparut; sunt minunea vietii noastre.“

Vezi imagini cu familia Parker pe Daily Mail

related posts

Modifică setările cookies