Meg Ryan s-a logodit la 56 de ani. Cine e alesul actriței


Meg Ryan a decis să mai riște o dată în dragoste. Actrița americană s-a logodit cu iubitul ei din 2011, cântărețul John Mollencamp.


Meg Ryan a anunțat pe Instagram, printr-un desen cam rudimentar, că s-a logodit cu John Mollencamp. Cântărețul în vârstă de 67 de ani este iubitul ei din anul 2011, însă cei doi au avut o perioadă de trei ani în care au fost despărțiți, din cauza distanței dintre ei. În 2014, Meg locuia la New York, iar John nu voia sub nici o formă să părăsească Indiana.

„Sunt prea sensibil ca să locuiessc acolo”, spunea Mollencamp despre marele New York. „Nu pot să văd oameni săraci. Nu-i pot vedea cum suferă. Nu pot să văd gunoaie pe stradă. Nu părăsesc Indiana, o să mor aici”, declara cu mâna pe inimă artistul, conform Vanity Fair.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ENGAGED!

A post shared by Meg Ryan (@megryan) on

 

Dar, în 2017 a decis să plece din Indiana fiindcă și-a dat seama că nu poate trăi fără Meg Ryan. Dacă relația lor va merge mai departe, căsătoria cu actrița americană ar ridica numărul mariajelor sale la patru.

În același timp, Meg Ryan ar ajunge la al doilea mariaj, după ce vreme de zece ani (1991-2001) a fost căsătorită cu actorul Dennis Quaid. Ei au împreună un băiat, Jack, în vârstă de 26 de ani. Relația lor s-a șubrezit în mod surprinzător în anul 2000, în timpul fimărilor pentru Proof of life. Actrița s-a îndrăgostit de partenerul ei de platou, Russell Crowe, cu care a avut o idilă. Qauid nu a putut trece peste acest episod și a cerut divorțul.

În ianuarie 2006, Meg Ryan și-a mărit familia, adoptând o fetiță de 14 luni din China, pe care a botezat-o Daisy True.

related posts

Modifică setările cookies