Meg Ryan si John Mellencamp s-au despartit dupa trei ani de relatie


Dupa trei ani de relatie, Meg Ryan si John Mellencamp s-au despartit, desi toata lumea se astepta la oficializarea povestii de dragoste dintre cei doi.


Actrita de 52 de ani si cantretul de 62 de ani erau impreuna de mai bine de trei ani, insa se pare ca lucrurile nu au mers atat de bine intre ei. "Distanta intre ei a fost prea mult. Inima lui a ramas in Indiana. A facut o promisiune cand era tanar ca nu va abandona locatia dupa ce a facut asta de doua ori", a declarat o sursa pentru Us Magazine. John Mellencamp locuia la o ferma din Indiana, in timp ce Meg Ryan avea resedinta in New York. 

Citeste si: Transformare socanta a uneia dintre cele mai indragite actrite: fata umflata de Botox, brate desfigurate si fund... lipsa

Un alt motiv a fost reprezentat de programul incarcat al celor doua vedete, cantaretul aflandu-se in pregatiri pentru un nou album, Plain Spoken, iar actrita din Sleepless in Seattle filmand pentru productia Ithaca"S-au despartit acum cateva luni. Nu cred ca el a apreciat atentia pe care a primit-o din cauza faptului ca se intalnea cu o celebritate. Nu cred ca va mai face asta pentru o perioada", a declarat o sursa pentru Closer Weekly.

Meg si John au inceput sa iasa impreuna din 2010, la cateva luni dupa ce rocker-ul a divortat de Elaine Irwin Mellecamp dupa o casnicie de 19 ani. Meg Rya a fost casatorita cu Dennis Quaid de care a divortat in 2001. 

related posts

Modifică setările cookies