Meghan Markle -2018 și Kate Middleton- 2011, primele apariții solo. Diferențele dintre Ducese sunt enorme


Meghan Markle și kate Middleton au fost nevoite să treacă prin experiența primei apariții solo. Alegerile vestimentare ale celor două Ducese au fost, însă, complet diferite! 


Atât Meghan, cât și Kate, au bifat același tip de eveniment, la prima apariție neînsoțite- o vizită la galeriile de artă din Londra. 

Meghan a luat parte la o expoziție de artă din Academia Royală, în timp ce Kate a vizitat expoziție caritabilă organizată de către Prințul Charles. 

În 2011, Kate a impresionat într-o rochie de seară, cu bretele argintii, semnată de Amanda Wakeley. Și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale Jimmy Choo. Și-a purtat părul strâns în partea din față.  

Meghan a atras toate privirile într-o rochie superbă, semnată de casa de modă  Givenchy și o pereche de pantofi Aquazzura negri, cu toc, din piele întoarsă. Și-a lăsat părul liber și a accesorizat ținuta cu o geantă- plic Givenchy. 


 

Atât Meghan Markle, cât și Kate Middleton au avut deja un impact semnificativ asupra modei, al nivel mondial. 

Inspirația clară a lui Meghan vine de pe străzile șic ale Parisului. Ea preferă un stil mai wild, mai dezordonat  - opusul stilului ultra-studiat al lui Kate. 

FULLSCREEN
Meghan Markle -2018 și Kate Middleton- 2011, primele apariții solo. Diferențele dintre Ducese sunt enorme
  • /

related posts

Modifică setările cookies