Meghan Markle a dezvăluit care a fost primul ei job. „Aveam 14 ani atunci”


Meghan Markle, ducesă de Sussex, le-a povestit elevilor unui liceu din Sydney ce făcea ea la vârsta lor și de ce nu s-a ferit niciodată de muncă.


Meghan Mrkle și prințul Harry își continuă vizita oficială la Antipozi, pe  care au început-o în 16 octombrie.Vineri, cuplul princiar a făcut un popas la liceul de fete MacArthur din Sydney, unde ducesa de Sussex a vorbit deschis cu adolescentele de acolo. Printre subiectele abordate s-a numărat și necesitatea adolescenților de a avea un job sezonier, în vacanțele de vară. „Primul meu job a fost la vârsta de 14 ani. Îmi amintesc că strângeam gunoiul, de toate felurile. Îți face o imagine despre etica muncii, nu?”, le-a spus Meghan elevelor de liceu.

Ducesa de Sussex s-a simțit bine în rândul fetelor de la Liceul MacArthur, cărora le-a spus că le amintește de ea când era de vârsta lor. Meghan Markle a terminat Immaculate Heart High School, un liceu catolic privat de fete din Los Angeles, unde a primit o educație aleasă.

Vizita cuplului princiar a fost ținută la secret de elevi, care au fost luați total prin surprindere de prezența reprezentanților Casei Regale Britanice. Vorbind cu ziariștii, o elevă a declarat că s-ar fi îmbrăcat mai frumos dacă știa că Meghan și Harry le vor vizita liceul. Meghan Markle și prințul Harry au ținut discursuri în fața elevelor despre importanța femeilor în societate. Ei i-au stimulat pe elevi să lupte pentru incluziune socială în comunitățile din care fac parte. 

Ce colorat s-a îmbrăcat Meghan pe plajă

Meghan și Harry au avut timp și de puțină distracție în turneul lor în Australia. Vineri, cuplul princiar a fost primit cu căldură de localnici pe plaja Bondi, unde cei doi au putut interacționa cu oameni care împărtășesc pasiuni comune: yoga (Meghan) și surfing (Harry). 

„Au fost atât de relaxați și drăguți, am simțit ca și când am fost cei mai buni prieteni. Am glumit puțin și am încercat să-l coningem pe Harry să urce pe placa de surf. Am avut una pregătită, dar din nefericire nu am mai avut timp”, a declarat Grant Trebilco, un surfer celebru care a creat un program de tratament dedicat persoanelor cu afecțiuni mintale.

Meghan a purtat o rochie lejeră în dungi, creație a designerului Martin Grant. Această piesă vestimentară se vinde cu 1.615 dolari pe site-ul creatorului. Harry a optat pentru un pantalon bej casual și o cămașă bleu. De la gâtul celor doi nu au lipsit ghirlandele de flori, pe care Meghan le știe foate bine din Hawaii.

Cum a ajuns Meghan Markle actriță

După absolvirea liceului, Meghan Markle s-a înscris Facultatea de Comunicare a Universității Northwestern (Evanston, Illinois). A absolvit universitatea cu dublă specializare, teatru și studii internaționale. A fost intern la Ambasada Americană din Buenos Aires (Argentina) și a studiat un semestru în Madrid (Spania). După facultate s-a îndreptat spre actorie, însă pentru a se putea întreține a avut câteva joburi mai mici, adiacente.

A lucrat ca și artist caligraf independent, iar prima apariție ca actor a fost în rolul unei asistente medicale în telenovela General Hospital. Serialul, lansat în 1963, a intrat în Cartea Recordurilor pentru longevitate. Până în februarie 2018 se televizaseră peste 14.000 de episoade. 

La început de carieră a avut dificultăți în a primi roluri, iar una din explicații a fost dată chiar de Meghan Markle: „Nu eram suficient de neagră pentru a primi roluri de personaje de culoare, dar nici suficient de albă pentru roluri de personaje albe, ceea ce m-a plasat undeva la mijloc, ca un cameleon etnic care nu-și poate găsi un job”, a spus Meghan pentru CNN. Meghan Markle a vorbit în acești termeni despre culoarea pielii sale deoarece tatăl ei este caucazian, iar mama – de origine afro-americană. De aceea a acceptat să facă și ședințe foto, ca fotomodel. 

În iulie 2011, Meghan Markle va ajunge pe platoul de filmare al serialului Suits, care îi va aduce faima pe care și-o dorea.

Din 2014 și până în 2017, Meghan Markle a deținut un site de lifestyle, pe care l-a închis în momentul în care în viața ei a apărut prințul Harry. În momentul în care acesta a cerut-o de soție, Meghan și-a închis și toate conturile sociale, anticipând intrarea în Familia Regală. 

Fotografii: Getty Images

FULLSCREEN
Meghan Markle a dezvăluit care a fost primul ei job. „Aveam 14 ani atunci”
  • /


related posts