Meghan Markle criticată dur de propria sora: "Este o micinoasă! Delirează atunci când spune că ea și-a plătit studiile!"


Meghan Markle a ținut recent, in Fiji, un discurs minunat despre importanța educației pentru fetele din întreaga lume. Ducesa a declarat că ea a plătit singură pentru  studii.

Tag-uri: #Meghan Markle

Unii ar spune că a  reușit să le închidă gura celor care au tot susținut că a ajuns unde a ajuns datorită tatălui său, cu care nu are o relație bună. 

"Prin burse, programe de ajutor financiar și  programe de work-study am reușit să merg la universitate. Și fără îndoială a meriotat orice efort".

Suna bine! Dar sora lui Meghan, Samantha Markle, spune că nu este nimic adevărat! 

"Tatăl nostru a plătit pentru toată educația ei, aceasta este o minciună scandaloasă! Trebuie să nu mai ascundă adevărul", a mărturisit ea pe Twitter.

De asemenea, ea a declarat că Meghan delirează într-un mod absurd."Sora mea a reușit să-și permită să frecventeze universitatea doar pentru că tatăl nostru i-a plătit complet școlile. ",a  mai spus aceasta.


Samantha a recunoscut că Meghan a lucrat în timpul facultății, dar a spus că a folosit venitul ei pentru "bani de buzunar și alte lucruri". 

FULLSCREEN
Meghan Markle criticată dur de propria sora: "Este o micinoasă! Delirează atunci când spune că ea și-a plătit studiile!"
  • /


related posts