Meghan Markle, ironizata de fostul sot. Cine e barbatul cu care viitoarea Ducesă a fost impreuna 10 ani


Numele Trevor Engelson a devenit tot mai pronuntat de cand Printul Harry si Meghan Markle  au anuntat ca se vor casatori.


Fostul sot al lui Meghan Markle, Trevor Engelson este un producator TV din  Statele Unite. Cei doi au fost impreuna timp de 7 ani, pana cand s-au decis sa-si uneasca destinele, in 2011. Casnicia lor n-a durat prea mult. Dupa doar doi ani, ei au divortat.

In presa au aparut si cateva fotografii de vacanta de-acum 10, care  au facut inconjuru lumii.  Megan si Trevor erau doi tineri indragostiti, care par sa se distreze de minune in Santorini.
Pe vremea aceea, Megan era foarte putin cunoscuta, ea bifand doar aparitii sporadice in seriale tv precum "CSI: New York" si "General Hospital". Cand a auzit ca Megan va deveni sotia Printului Harry, producatorul TV a anuntat ca va face un serial despre divortul sau si Familia Regala. Serialul va fi o comedie si se refera la un barbat care trebuie sa imparta costodia copilului sau cu Familia Regala britanica, dupa ce fosta sotie se casatoreste cu un print britanic. Potrivit revistei Deadline, emisiunea nu face referire la viata personala a lui Meghan Markle si Trevor Engelson, mai ales ca cei doi nu au copii.

related posts

Modifică setările cookies