Meghan Markle s-a plictisit de viața regală: îi e dor de viața de la Hollywood și de serialul ,,Suits" 


Ducesa de Sussex a recunoscut că îi e dor de viața pe care o ducea înainte de a intra în familia regală britanică.


Site-ul eonline.com scrie că Meghan a recunoscut că îi lipsește viața de la Hollywood.

Declarația ar fi fost făcută în fața unei admiratoare din Dublin. Femeia a spus că era prezentă în mulțimea care i-a întâmpinat pe Meghan și pe soțul ei, Harry, în Dublin, acolo unde s-au aflat pentru câteva zile, cu ocazia unei vizite oficiale. 

 

Congrats Meghan! We all love you from @teapolitan ????

A post shared by T E A (@teapolitan) on

,,Sunt o mare fană a serialului Suits, asta i-am spus când m-am dus să îi strâng mâna. Ducesa a spus că și ei îi lipsește foarte mult perioada de dinainte de a intra în familia regală, atunci când a fost actriță. Părea, însă, foarte relaxată și glumeață când mi-a spus asta, deci probabil era o simplă glumă”, a declarat Fiona Moore pentru eonline.com. 

,,Meghan e foarte drăguță, a dat mâna cu toată lumea care a venit s-o salute. Și în tot timpul ăsta îi privea în ochi, chiar părea că îi pasă, seamănă foarte mult cu Prințesa Diana”, a spus și Caroline Bates, o altă admiratoare a cuplului regal care a fost în mulțimea care i-a așteptat pe cei doi în Dublin. 

,,Meghan e un role model pentru femeile din întreaga lume. E foarte drăguță și te poți indetifica ușor cu ea, cred că ăsta e secretul ei”, a spus și Heather Nicell, o altă fană. 

Și, deși Meghan și-a încheiat rolul din Suits ("costume" în limba engleză, n.r.), Ducesa a fost surprinsă chiar zilele trecute într-un costum all black marca Givency, care a fost foarte apreciat de criticii de modă. 

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies