Meghan Markle și-a expus sutienul accidental la o nuntă și toată lumea luat-o razna


Noua Ducesă a împlinit 37 de ani în weekend, dar a amânat petrecerea aniversară și a participat, alături de Prințul Harry, la nunta lui Charlie van Straubenzee. 


Ca de obicei, Meghan a arătat absolut fabulos. A purtat o rochie neagră semnată de Club Monaco, la care a accesorizat  o pereche de pantrofi Aquazzura și o pălărie Philip Treacy.

La un moment dat, un nasture buclucaș s-a deschis, iar lenjeria intimă a Ducesei a ieși la iveală. Bineînțeles, accidentul vestimentar  minor a fost surprins din toate unghiurile de către fotografii prezenți la eveniment.


Citește și:  Cum o poreclește Prințul Charles pe Meghan Markle

Imaginile au ajuns imediat pe internet, iar toată lumea a luat-o razna, din cauza celor doi centimetri de sutien negru, din dantelă. 


Se pare că oamenii sunt obsedați cu felul în care se îmbracă Meghan, atfel nu ne putem explica de ce s-a făcut atâta caz, dintr-un incident minor, pe care orice femeie normală îl experimentează frecvent. 

"Meghan a venit la nuntă îmbrăcată intenționat în negru, ca și cum ar fi venit la o înmormântare și și-a arătat intenționat sutienul? Mirele și mireasa erau atât de frumoși împreună, iar Meghan i-a eclipsat arâtându-și sutienul!"  a comentat un internaut pe Twitter.
 


 

FULLSCREEN
Meghan Markle și-a expus sutienul accidental la o nuntă și toată lumea luat-o razna
  • /

related posts