"Meghan Markle va anunța până la finalul acestui an că e însărcinată". Cine spune asta


Încă de la nunta regală, presa tabloidă face speculații privind o posibilă sarcină a Ducesei de Sussex.


Zvonurile s-au amplificat în ultimele luni, însă niciun reprezentant al familiei regale britanice nu le-a confirmat. 

Cu toate astea, Sally Morgan, un foarte cunoscut psiholog din Marea Britanie și prietenă apropiată a familiei regale, afirmă că Ducesa va face marele anunț până la sfârșitul anului. 

„Cred că Meghan Markle ne va spune foarte curând că aşteaptă un copil. Vă spun cu siguranță că va face anunţul înainte de finalul acestui an.“, a spus Sally Morgan.

Morgan a mai spus și în luna mai că Meghan nu va fi condusă la altar de mama ei, ci de Prințul Charles, iar spusele ei s-au adeverit și atunci. 

De asemenea, în ultima vreme presa a mai scris că Prințul Harry nu se grăbește să aibă copii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #meghanmarkle #princeharry

A post shared by Meghan & Harry (@harrymeghan) on

“Primele luni ale căsniciei cu Meghan au fost peste așteptările lui Harry, e îndrăgostit până peste urechi de ea. O iubește tot mai mult cu fiecare zi care trece și e incredibil de fericit. A spus că i-ar plăcea să aibă copii cu Meghan, desigur, dar asta nu schimbă faptul că nu se grăbesc. El spune mereu că se va întâmpla atunci când se va întâmpla. Dacă se va întâmpla.”, a povestit o sursă din anturajul cuplului regal, citată de site-ul hollywoodreporter.com. 

Sursa a adăugat că Prințul Harry nu îi lasă pe cei care scriu despre sarcina soției sale să facă presiuni asupra lui ca să devină tată. 

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, anul acesta, iar ceremonia a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne. 

Nunta regală a fost urmărită de zeci de milioane de telespectatori din toată lumea.

related posts

Modifică setările cookies