Mehmet Akif Alakurt, greu de recunoscut chiar si pentru fane. Cum arata starul din "Puterea Destinului" acum


Personajul lui din "Puterea Destinului" a fost indragit imediat de telespectatoare, iar starul s-a transformat intr-un sex-simbol la noi in tara pe perioada difuzarii serialului. Iata cum arata acum Mehmet Akif Alakurt, actorul supranumit "Printul Turciei".


Prin rolul lui Boran din "Puterea Destinului", actorul Mehmet Akif Alakurt a facut furori in randul iubitoarelor de seriale turcesti, care si-au dorit sa afle totul despre starul care ar putea face parte din topul celor mai sexy barbati ai lumii.

Desi serialul s-a terminat de ceva vreme, fanele vor in continuare sa fie tinute la curent cu noutatile din viata lui Mehmet, motiv pentru care cauta constant imagini si informatii despre viata lui actuala. Intr-una din cele mai recente poze aparute pe internet, starul este insa de nerecunoscut, in comparatie cu imaginea lui din "Puterea Destinului".

Cu barba, par mai scurt si suvite carunte, actorul in varsta de 35 de ani s-a transformat intr-o versiune ceva mai imbatranita a lui Boran Aga, personajul principal care i-a adus faima in Romania.


#mehmetakifalakurt

A photo posted by Mehmet Akif Alakurt (@mehmetakifalakurt_) on

Discret in ceea ce priveste viata lui personala, Mehmet nu s-a putut feri intotdeauna de obiectivele indiscrete ale jurnalistilor, care, asemenea fanelor, au vrut sa stie totul despre femeile care au reusit sa-l cucereasca. S-a vehiculat ca ar fi fost impreuna cu Leyla Basak, cea care a jucat rolul Yezdei in "Puterea destinului".

Potrivit celor mai proaspete informatii din presa turca insa, pe langa schimbarea dramatica de look, Mehmet Akif Alakurt si-a facut debutul in public alaturi de o noua domnisoara. Cei doi au fost surprinsi luand micul dejun in zona Rumelihisari din Istanbul. Se tineau de mana cand i-au vazut paparazzi, iar cand au realizat ca au fost observati, s-au distantat.

Intrebat de ziaristi in legatura cu iubita, el a evitat sa raspunda, spunand doar: "Va multumesc, prieteni".related posts