"Melania nu are voie să vorbească cu el decât atunci când e întrebată, niciodată din propria ei inițiativă". Ce alte pretenții mai are Trump 


Mariajul dintre Donald Trump şi Melania a fost tot timpul un subiect de discuție pentru presa mondenă și ultimele dezvăluiri  întrețin interesul general.


Relația celor doi e un subiect destul de controversat, dovadă și cartea lui Michael Wolff, „Fire and Fury: Inside the Trump White House”, care deja a fost catalogată de Trump ca falsă pe Twitter.

Wolff, un fost apropiat al Președintelui american, dezvăluie amănunte neștiute despre culisele victoriei lui Trump, dar și amănunte ciudate și mai puțin cunoscute despre căsătoria lui cu cea de a treia sa soţie, Melania.

Wolff, citat de Vanity Fair, scrie în volumul său că Donald și Melania s-au căsătorit în anul 2005 la Biserica Episcopală Bethesda by-the-Sea in Palm Beach și că, înainte de ceremonie, Donald ar fi pus-o pe viitoarea sa soție să promită că dacă vor avea un copil, va reveni cât se poate de repede la formele inițiale. De fapt, precizează el, Melania și Trump au negociat la sânge apariția unui copil. Mai precis, Donald nu și-ar fi dorit încă un copil pentru că se temea că Melania nu o să mai poată reveni la formele dinainte de sarcină. 

Tot potrivit lui Wolff, cei doi d-abia îşi vorbesc şi își petrec aproape tot timpul separat. Excepție fac doar vizitele oficiale, în care sunt obligați să pozeze împreună.

Angajații din Casa Albă cunosc foarte bine situația, însă, mai scrie Wolff, o ignoră pentru că așa le-a fost ordonat. El mai adaugă și că Trump nu petrece aproape deloc timp cu fiul său, Barron. La fel ca și în cazul Melaniei, Trump apare alături de Barron doar în public, la evenimente oficiale.

 

President @realdonaldtrump @flotus #melaniatrump ❤????????

A post shared by First Couple Donald & Melania (@donald.and.melania.trump.45) on

Mai mult, cei cei doi au și dormitoare separate, fiind primul cuplu care alege asta, de la John şi Jackie Kennedy încoace. 

Alte detalii despre relația lor au fost publicate și de Michael D’Antonio. El a scris că Trump voia să fie mereu lăudat de soția lui și chiar îi spunea să declare că e un soț foarte bun în interviuri. D'Antonia mai scrie că Melania avea grijă întotdeauna să respecte sfaturile soțului ei. De asemenea, Melania nu are voie să vorbească cu Trump decât atunci când e întrebată, niciodată din propria-i inițiativă.

De asemenea, un alt detaliu mai puțin știut e că lui Trump îi e frică să nu fie otrăvit, motiv pentru care preferă să mănânce mai mult junk și fast food. related posts