Melania, răbufnire la adresa celor care o critică din nou pentru felul în care se îmbracă


Prima Doamnă a Statelor Unite se simte hărțuită de cei care îi critică alegerile vestimentare, scrie Daily Mail, care citează surse din anturajul Melaniei.

Tag-uri: #Melania Trump

„Melania s-a săturat de cei care o atacă constant pentru alegerile sale vestimentare, îi consideră niște răutăcioși și i se pare nedreaptă atitudinea lor. Ea e o femeie foarte sensibilă și chiar suferă când citește în presă răutățile care se scriu despre felul în care se îmbracă.”, a spus sursa citată de publicația britanică. 

Izbucnirea Primei Doamne vine în contextul în care jurnaliștii i-au adus aminte de cea mai recentă vizită a sa în Africa, de anul trecut, atunci când a ales să poarte un outfit de tip colonialist, la care a asortat o pălărie albă, precum cele pe care le purtau oficialii militari pe vremea când colonialiștii europeni au ajuns în Africa, acum mai bine de un secol. Pălărille respective au devenit, în timp, simbolul opresiunii, iar Melania a fost criticată aspru atunci pentru alegerea ei neinspirată.

În urmă cu câteva luni, însă, un fost angajat de la Casa Albă afirma că - în ciuda aparențelor - alegerile vestimentare ale Primei Doamne nu sunt niciodată accidentale.

În cartea „Unhinged", care a fosat lansată în septembrie, anul trecut, Omarosa Newman-Manigualt spune că soția președintelui american își folosește alegerile vestimentare pentru a-și pedepsi soțul.

Omarosa dă în cartea sa și câteva exemple: de exemplu, decizia Primei Doamne de a purta la un eveniment despre imigranți o jachetă care avea scris pe spate: ,,Mie chiar nu îmi pasă. Ție?”

Presa a scris atunci că Melania a purtat jacheta pentru a-și sprijini indirect soțul - ale cărui vederi politice sunt anti-imigranți - dar Omarosa susține că Melania nu ales acea jachetă pentru a-și sprijini soțul, ci, dimpotrivă, ,,pentru a-l face pe Trump să pară un prost”, scrie Omarosa. 

,,Melania a fost târâtă atunci de Trump la acel eveniment pentru a-și mai spăla imaginea prin intermediul ei. Melania, însă, care nu e o femeie proastă, s-a gândit să stârnească o controversă care știa că va șubrezi și mai rău imaginea soțului ei. În acest fel, ea s-a asigurat că discuțiile din presă despre gafele administrației Trump vor continua, că mica excursie a soțului ei va fi ruinată și că Donald nu o va mai târî niciodată undeva fără voia ei.”, scrie Omarosa.

Omarosa a mai spus că Melania a fost ironică și în timpul dezbaterilor prezidențiale, atunci când a asortat diverse funde bluzelor în care a apărut. (n.r. în engleză aceste funde se numesc ,,pussy bows”, ,,pussy” fiind și un apelativ jignitor pentru un bărbat laș, care nu are curaj). 

Publicația britanică Daily Mail mai scrie că Melania a început acest șir al ironiilor la adresa soțului cu ocazia primei apariții publice a lui Trump în noul său rol de Președinte al Statelor Unite. 

Atunci Prima Doamnă a purtat o pereche de pantaloni identici cu cei purtați de adversara soțului său, Hillary Clinton.

,,Melania știe că Primele Doamne sunt, de regulă, urmărite cu atenție de presă și tocmai de asta folosește felul în care se îmbracă pentru a-l face pe Trump să pară un prost.”, mai scrie Omarosa.

Omarosa mai scrie, printre altele, că angajații lui Trump se tem de ,,declinul mental tot mai vizibil al Președintelui”. 

Omarosa a părăsit Casa Albă în decembrie, anul trecut.

related posts

Modifică setările cookies