Melania si Donald Trump, dorm in paturi diferite!'"Nu si-a petrecut niciodata noaptea impreuna!"


In trecut, Melania Trump a declarat ca secretul unei casnicii fericite este ca fiecare sot sa aiba propria baie. Dar cat de fericita este casnicia lor? Se pare ca lucrurile nu sunt chiar atat de roz intre cel mai puternic om al planetei si jumatatea sa. 


Potrivit americanilor de la US Weekly, Donald Trump si frumoasa lui sotie dorm in acelasi dormitor, dar nu si in acelasi pat. Surse din preajma lui Donald Trump au declarat pentru celebra revista ca Melania este cea care refuza sa doarma in pat cu presedintele SUA. "Nu petrec niciodata noaptea impreuna, iar cand dorm in aceeasi camera, au paturi separate", a decalrat sursa citata.

Oricum, Melania Trump locuieste la peste 300 de de km disttanta de Washington si refuza sa-l mute pe fiul lor de la scoala la care merge acum. "Nu o intereseaza sotul ei, vrea sa aiba cat mai putin de-a face cu el, iar povestea cu presedintia o lasa rece." 

Reprezentantii cuplului neaga aceste zvonuri:" Este pacat sa credeti declaratiile unoer persoane care vor sa ramana anonime!", le-au transmis acestia reporterilor de la US Weekly. 

FULLSCREEN
Melania si Donald Trump, dorm in paturi diferite!'"Nu si-a petrecut niciodata noaptea impreuna!"
  • /


related posts