Melania Trump, intr-o tinuta spectaculoasa la petrecerea de pre-inaugurare. Ivanka si Tiffany, la fel de elegante


Desi cu luni bune inainte de inaugurarea lui Donald Trump, marii designeri internationali sustineau ca nu vor sa o imbrace pe Prima Doamna la evenimentul de investire, Melania a aratat totusi impecabil la petrecerea care a avut loc cu o zi inainte.


La cina de pre-inaugurare, Melania Trump a purtat o rochie aurie creata de Reem Acra, care i-a pus perfect in valoare silueta. Se pare ca si la investire, Prima Doamna nu va duce lipsa de tinute spectaculoase. Presa internationala a anuntat ca designerii Raplh Laren si Karl Lagerfeld ii vor asigura outfiturile la marele eveniment.

Este cunoscut faptul ca Ralph Lauren a creat deja tinute pentru alte prime doamne, Michelle Obama, Nancy Reagan, Betty Ford, dar si pentru democrata Hillary Clinton în timpul campaniei sale pentru Casa Alba.

Karl Lagerfeld, directorul de creatie al casei Chanel, se va ocupa însa de rochiile de seara pentru balul organizat cu prilejul investiturii. Nimic nu indica totusi ca firma Chanel este cea care va fi reprezentata la acest eveniment national. Karl Lagerfeld este cunoscut pentru faptul ca se afla la conducerea mai multor marci paralele precum Fendi, sau casa lui de moda cu acelasi nume.

Fiicele lui Donald Trump, Ivanka si Tiffany, au fost si ele elegante la evenimentul de pre-inaugurare. Ivanka a purtat o rochie Carolina Herrera, iar Tiffany Anne Bowen.

Ivanka, fost manechin devenita femeie de afaceri, a caracterizat drept ''nepotrivit'' titlul de ''adevarata Prima Doamna'' pe care i l-au atribuit unele media americane, deoarece ea este mai vizibila alaturi de tatal sau decat Melania, cea de-a treia sotie a miliardarului. ''Exista o 'Prima Doamna', si Melania va fi o 'Prima Doamna' incredibila. Sunt mandra de ea'', a dat asigurari Ivanka.


related posts

Modifică setările cookies