Melania Trump, ținta ironiilor pe internet. A purtat un palton din lână, la 30 de grade


Melania Trump a atras din nou o mulțeem de comentarii după ultima apariție publică. 

Tag-uri:

Prima Doamnă a Statelor Unite a purtat un paton de lână, în valoare de 4000 de dolari în miezul zilei.  Melania a rezistat eroic în haina elegantă, la 30 de grade Celsius, însă internauții din toată lumea s-au amuzat pe seama ei. 

"Parcă ar striga <Mă topesc>! ", "Prima Doamnă nu transpiră ca noi!" s-au amuzat internauții pe Twitter.


 

Melania a ales această ținută pentru a-i primi cum se cuvine pe oasepții de la Casa Albă- Președintele polonez Andrzej Duda și soția acestuia, Prima Doamnă Agata Kornhauser-Duda.

Citește și: Melania Trump, 10 ținute extrem de sexy cu care a uimit de-a lungul timpului. Cât de dezinhibată a apărut în public

Ținuta elegantă, destul de plictisitoare, a fost salvată de cusăturile albe și butoanele aurii. 


 

Nu este nimic neobișnuit pentru Melania care iubește nasturii. Dar poate că scopul ei de data aceasta nu a fost acela de a atrage atenția asupra ei.


În dimineața aceleiași zi, apăruseră extrase din povestea scrisă de Stormy Daniels, actrita de filme pentru adulți care susține că ea și Trump au avut o aventură în 2007.  Alături de declarații, au apărut și o serie detalii foarte grafice ale întâlnirii lor.


 

Pentru a salva situația. Melania a încercat să mute atenția publică asupra altor probleme. Și-a canalizat enrergia asupra victimelor uraganului  Florence. 
 


 

FULLSCREEN
Melania Trump, ținta ironiilor pe internet. A purtat un palton de lână, la 30 de grade
  • /


related posts