Efectele dezastruoase ale alcoolului si ale operatiilor estetice chipul lui Melanie Griffith. Vezi cat de bine arata alte actrite de varsta ei


Nici Botoxul si nici operatiile estetice nu o mai pot ajuta pe Melanie Griffith. Cand si-a dat seama de efectele dezastruoase ale dependentei de alcool si operatii estetice, a fost prea tarziu.


Daca alte vedete de varsta ei, cum ar fi Michelle Pfeiffer sau Sharon Stone, arata spectaculos, Melanie Griffith arata din ce in ce mai rau.

7 super secrete care te ajuta sa pari mult mai tanara

Orice aparitie in public a actritei este dezastruoasa: mainile sale sunt exagerat de imbatranite, picioarele sunt pline de iritatii, iar la fata arata ciudat din cauza excesului de Botox.

VEZI cat de bine arata alte vedete de la Hollywood la peste 50 de ani.

Melanie Griffith a fost una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, insa pielea ei s-a degradat groaznic din cauza substantelor de care a abuzat. 

Sa imbatranesti la Hollywood este o drama in sine, iar actrita nu a putut suporta ca frumusetea trece,  asa ca si-a "aranjat" de-alungul anilor ochii, buzele, nasul si sanii cu operatii estetice devenite legenda la capitolul dezastre. 

A oprit-o Antonio Banderas din autodistrugere: “Dorinta pasionala pentru frumuste e un lucru teribil. I-am interzis sa mai aiba vreo operatie estetica. E ceva cu care am fost amandoi de-acord pentru binele casatoriei noastre" declara acesta care ii acuza si pe producatorii de la Hollywood ca au marginalizat-o pe Melanie din cauza problemelor cu bautura si drogurile.

  • Mellanie Griffith

related posts

Modifică setările cookies