Melodie specială lansată la patru luni de la moartea lui NOSFE: „Nemuritori”


Pe 16 octombrie 2022, ajuns acasă după un concert susținut în București alături de Șatra B.E.N.Z., NOSFE a murit în urma unui infarct.


De la acel tragic eveniment au trecut aproximativ patru luni, iar amintirea lui este în continuare vie. Mai ales datorită faptului că avea foarte multe melodii înregistrate care nu au fost lansate, iar acum soția lui, Mădălina Crețan, și cei de la Șatra B.E.N.Z. au început să facă publice piesele lui NOSFE.

Spre exemplu, pe 14 februarie 2023, pe pagina Seek Music de pe YouTube a fost postată melodia „Nemuritori”, interpretată de NOSFE și Liviu Teodorescu, un cadou pentru Mădălina Crețan, după cum a spus-o chiar ea într-un interviu pentru Click.

„Îmi este dor de el în fiecare zi, la fiecare respirație. Nu cred că asta se va schimba foarte curând sau vreodată. Știu că voi învăța doar să trăiesc așa, cu dorul, și, în același timp, știu și că trebuie să fiu bine, pentru că suferința mea nu poate fi pusă nici o secundă mai presus de fericirea fetiței noastre. Iar în momentul de față fericirea fetiței noastre depinde de fericirea mea și îmi doresc din tot sufletul să fiu o mamă responsabilă. De Ziua Îndrăgostiților, voi munci și îmi voi face cadou lansarea piesei «Nemuritori», pe care soțul meu a scris-o pentru mine și a înregistrat-o cu gândul la noi. Dacă îmi doresc neapărat, o pot considera cadoul lui pentru mine pentru Ziua Îndrăgostiților. Cel mai mult îmi doresc ca piesa aceasta să ajungă la cât mai mulți oameni, oameni care iubesc și care își arată asta ori de câte ori simt să o facă. Și, mai mult, la oameni care din «N» motive aleg să țină sentimentele frumoase pentru ei, în speranța că povestea noastră împreună cu această piesă îi va motiva să creadă că sufletele-pereche există și că mai bine spui acum un «Te iubesc», decât un «Îmi pare rău că nu am făcut-o», când e deja prea târziu”, a spus Mădălina Crețan, soția regretatului NOSFE.

related posts

Modifică setările cookies