Menajera ii face de rusine. Ce secrete jenante au scapat in presa despre Angelina Jolie si Brad Pitt


Daca de cele mai multe ori auzim numai de bine despre cuplurile de la Hollywood si vietile lor perfecte sau casele lor luxoase, intretinute de o armata de menajere, iata ca lucrurile nu stau chiar asa.


Menajera celebrului cuplu Jolie-Pitt marturiseste ca locuinta familiei este un dezastru din toate punctele de vedere, potrivit CDL.

 

Chiar daca la toate evenimentele la care sunt prezenti atat micutii cuplului cat si cei doi actori, aparitiile le sunt mereu apreciate, in spatele usilor inchise situatia este alta. Menajera cuplului este cea care demonteaza mitul perfectiunii celor doi, asa cum scrie si tabloidul The Globe.

Se pare ca locuinta familiei incalca orice norme ale curateniei daca ar fi sa ne luam dupa spusele femeii, care adauga faptul ca profesia le ocupa mai mult timp decat au la dispozitie: asa ca dezastrul din casa este pe masura. In plus, revista Globe a dezvaluit ca locuinta cuplului Jolie-Pitt seamana mai mult cu cea a unor purcelusi, iar totul pare sa fie confirmat de menajera celor doi.

Cutiile de la pizza sunt aruncate peste tot prin casa, iar mancarea nu se mai gaseste doar in frigider, ci este disponibila in orice incapere. Cei sase copii ai familiei scriu pe pereti si au razboaie regulate cu pasta de dinti. Copiii sunt copiii, mai ales daca analizam putin varstele micutilor, dar ce ne facem cu Brad? Se pare ca si el este in egala masura vinovat de haosul din locuinta.

Despre celebrul actor deja se stie ca este un colectionar al revistelor de arhitectura si al cartilor, dar ca acestea sunt imprastiate peste tot prin casa si ca stau ticsite pe la colturi, este chiar o surpriza. Se pare ca actorul a trecut de statutul de colectionar si se indreapta vertiginos catre cel de pastrator al acestor gen de lucruri.

Angelina este si ea cunoscuta pentru faptul ca nu suporta sa se supuna regulilor si ca are o aversiune fata de ordine. Daca asa sunt cei doi parinti atunci micutii nu au nicio vina pentru dezastrul din casa si pentru faptul ca nu stiu sa puna pretuire pe lucruri.

related posts

Modifică setările cookies