Metrorex, mesaj pentru persoanele care merg cu metroul: „Se va efectua un program suplimentar de dezinfecţie”


Coronavirusul a creat isterie la nivel mondial, existând în prezent aproximativ 100.000 de persoane afectate de virusul descoperit în Wuhan (China), însă, din fericire, România a fost ocolită până acum de epidemie.


Chiar dacă Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, și Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății, au dat asigurări că în țara noastră nu există nicio persoană infestată cu coronavirus, cei de la Metrorex au trimis un comunicat de presă prin care încearcă să-i liniștească pe românii care circulă cu metroul.

„În trenurile de metrou se va efectua un program suplimentar de dezinfecţie a barelor de susţinere şi a butoanelor de deschidere a uşilor din interiorul acestora cu produse autorizate de Ministerul Sănătăţii. Acest program este aplicat în cadrul tuturor tipurilor de salubrizare, precum şi după executarea reviziilor. Mai mult, pentru informarea corectă a publicului călător, Metrorex va expune atât în staţiile de metrou, cât şi în trenuri, afişe educative de prevenţie a infecţiei cu Coronavirus. Din aceste afişe aflăm cum ne putem proteja pe noi înşine, dar şi pe cei din jurul nostru de o eventuală îmbolnăvire”, au anunțat cei de la Metrorex.

Vezi și: Coronavirusul avansează în Europa

FULLSCREEN
Metrorex, mesaj pentru persoanele care merg cu metroul: „Se va efectua un program suplimentar de dezinfecţie”
  • /

related posts

Modifică setările cookies