Mezina familiei Kardashian s-a transformat intr-o adevarata seducatoare. Cat de sexy a fost pozata Kylie Jenner


Mezina familiei Kardashian-Jenner a petrecut cateva zile de vis in Mexic alaturi de iubitul ei, rapperul Tyga. Desi departe de Hollywood, paparazzii i-au urmarit si i-au surprins in peisajul exotic.


Parca a trecut o vesnicie de cand Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian-Jenner, era fetita inocenta a familiei. La 19 ani, fiica lui Kris si Bruce e o adevarata vampa si s-a transformat in a doua cea mai profitabila sora.

In 2016, firma ei de cosmetice, precum si toate contractele de imagine pe care le-a semnat i-au adus in conturi 18 milioane de dolari. Cu o mica parte din bani, Kylie a decis ca merita o escapada in Mexic, unde a plecat alaturi de iubitul ei si fiul acestuia.

Paparazzii au stat in permanenta pe urmele lor si au surprins-o pe bruneta in cele mai sexy costume de baie, punandu-si in evidenta deja emblematicele forme specifice femeilor din familia Kardashian.

FULLSCREEN
Mezina familiei Kardashian s-a transformat intr-o adevarata seducatoare. Cat de sexy a fost pozata Kylie Jenner la plaja
  • /

related posts