"Mi-a lipit o poza cu ea pe peretele din fata patului". Declaratiile lui Christopher Atkins despre relatia cu Brooke Shields din Laguna Albastra


Cand a primit rolul lui Richard in filmul Laguna Albastra, Christopher Atkins era la liceu si nu avea nici o experienta in cinematografie.


Rolul din clasicul anilor '80 l-a transformat peste noapte intr-un star internatonal, fapt pe care la aceea vreme nu a stiut cum sa-l gestioneze.

 

"Nu stiam nimic despre filme. Eram doar unul dintre copiii care stateau la coada", si-a reamintit Atkins despre momentul auditiilor. Dupa ce a obtinut rolul, echipa de filmare si actorii au mers in Fiji pentru a incepe productia.

"Conditiile din timpul filmarilor au fost foarte rustice. Cand am ajuns acolo, nu era apa pe insula si nici un loc unde sa locuiesti", a explicat acesta.

 

Actorul a povestit ca a locuit doua saptamani pe o barca si a incercat sa invete sa intre cat mai bine in pielea personajului. "Aveam 18 ani, iar Brooke Shields avea 14. Regizorul a vrut ca intre noi sa existe o atractie. Mi-a lipit o imagine a ei pe peretele din fata patului meu ca sa pot sa incep sa fiu atras de ea. Mi-a spus ca daca voi avea privirea potrivita, va fi real si in film", a povestit Atkins.

"Brooke si cu mine aveam o relatie inocenta la inceputul filmului. Am fost foarte buni prieteni", a explicat Christopher care, dupa debutul filmului, nu a mai putut sa iasa pe strada fara sa fie recunoscut si asaltat de fani. "Ma trageau de par, imi rupeau hainele".

  • Mi-a lipit o poza cu ea pe peretele din fata patului . Declaratiile lui Christopher Atkins despre relatia cu Brooke Shields din Laguna Albastra
Modifică setările cookies