"Mi-am ars parul cu decolorant si aratam ca un bursuc". Motivul pentru care nimeni nu a angajat-o un an intreg ca model


Rosie Huntington-Whiteley este unul dintre cel mai bine cotate modele, insa cariera ei era sa se opreasca la numai 14 ani din cauza unor greseli copilaresti, care i-au "stirbit" frumusetea. Vedeta a facut cateva dezvaluiri despre inceputurile sale in lumea modellingului.


Actrita si model, Rosie Huntington-Whiteley a fost descoperita de agentii de modelling inca din adolescenta. La 14 ani avea deja un contract semnat cu o agentie de modele si mergea la castinguri...asta pana cand si-a pensat singura sprancenele. Se pare ca oamenii de la agentie au fost atat de orilipati de noul look al tinerei dupa ce s-a pensat, incat i-au interzis sa mai mearga la castiguri pana nu ii cresc sprancenele la loc.

"Aveam vreo 15 ani cand mi-am pensat sprancenele gresit si le-am facut mult prea subtiri si inegale. Cei de la agentie mi-au spus ca trebuie sa astept sa imi creasca la loc inainte sa ma trimita iar la castinguri", a marturisit Rosie.

Insa cea mai mare greseala a ei a fost ca si-a distrus singura parul pe cand avea numai 14 ani si cariera ei ca model de abia incepea. Rosie a incercat sa isi decoloreze singura parul acasa, iar rezultatul a fost dezastruos. "Nu exista nicio fotografie cu mine din acel an. Mi-am distrus complet parul. Aratam ca un raton", povesteste Rosie.

Din fericire, parul s-a regenerat, sprancenele au crescut la loc, ea a devenit model international, actrita si logodnica lui Jason Statham :)

related posts

Modifică setările cookies