"Mi-am distrus corpul prea mult!" Ce a marturisit Tom Hardy, urmatorul posibil James Bond al lumii


A fost dependent de droguri si alcool, dar si-a revenit si acum este unul dintre cei mai apreciat actori ai Hollywood-ului. Atat de apreciat incat poate deveni urmatorul "James Bond" al lumii.


Tanarul rebel si problematic s-a transformat intr-un barbat in toata puterea cuvantului, dupa care suspina o multime de femei care ii vad filmele. Tom Hardy s-a umplut de muschi si a bifat roluri fioroase, de "baiat rau", care i s-au potrivit de minune.

In varsta de 39 de ani, Hardy se pregateste sa joace rolului lui Al Capone, in productia Fronzo, iar provocarea i se pare una cat se poate de reala: "Nu este acel Al Capone pe care il vizualizezi cad ii spui numele. Nu vreau sa dezvalui prea mult, dar aare loc, categoric, o transformare, odata cu acest rol. Nu stiu insa daca la fel de mult ca in rolul lui Bane. Porbabil ca mi-am distrus deja corpul prea mult. Daca mai iau in greutate o sa ma daram ca un joc de carti, sub atat de multa presiune", a povestit Hardy.

In ciuda aparitiei sale de dur, actorul a mai povestit ca are dureri si ca intampina dificultati chiar si pentru a-si ridica in brate copiii. Si-ar dori insa sa primeasca rolul noului James Bond, dupa ce Daniel Craig a anuntat ca nu va mai juca in urmatoarele filme din seria 007.

Printre numele despre care se zvoneste ca ar putea juca rolul iconic se afla James Norton, Tom Hiddleston, Idris Elva si chiar fotbalistul David Beckham.

Tom Hardy este casatorit cu Charlotte Riley si au impreuna un copil despre ca presa nu a reusit inca sa afle nimic, nici macar daca este fetita sau baietel. Se stie insa ca Hardy are un baietel in varsta de 8 ani, Louis, dintr-o casnicie anterioara.

Vezi imagini in galeria foto de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies