"Mi-ar lipsi teribil." Ce a marturisit Daniel Craig despre urmatorul film din seria "James Bond"


Fiecare lansare a unui nou film din seria "James Bond" ridica o multime de intrebari in ceea ce priveste actorii si actritele care vor juca in rolurile deja consacrate. Cine este agentul 007 si cine va fi noua fata Bond sunt doar doua dintre intrebarile fanilor seriei.


Si de data aceasta, curiozitatea de pe buzele tuturor etse daca Daniel Craig va fi sau nu personajul principal din urmatorul film, cu atat mai mult cu cat actorul a declarat in repetate randuri ca "Spectre" va fi ultimul sau rol iconic. Craig a pastrat insa speranta fanilor vie si nu a fost niciodata suficient de explicit cu privire la participarea sa la urmatorul film. "Am cel mai bun job din lume", a spus Daniel Craig pentru cei de la New Yorker Festival.

"Cand esti intrebat, la 20 de metri de sfarsitul unui maraton, daca vei merge si la alt maraton, raspunsul e simplu: nu, nu voi merge. Dar lucrurile pe care am ajuns sa le fac in filmul Bond si jobul in sine este asa cum nu mai este un alt job, iar daca ar fi sa ma opresc, mi-ar lipsi teribil.", a declarat Daniel Craig, pentru Phil Noble Jr.


Actorul a continuat prin a povesti ca filmele Bond sunt diferite prin faptul ca sunt lansate foarte repede de la terminarea filmarilor, lucru care nu se intampla cu alte productii si care, pentru el, este unul dintre cele mai incantatoare lucruri pe care un actor le poate face.

La 48 de ani, Daniel Craig este unul dintre cei mai ravniti actori, avand atat un fizic bine sculptat, cat si o figur de "baiat rau" care se potriveste de minune cu rolul de agent 007.

Vazut drept un simbol al elegantei britanice, Daniel a fost laudat chiar si de Roger Moore, un fost 007, care a declarat ca il considera cel mai bun "James Bond", cu cel mai bun corp si cea mai buna interpretare.



La ultimele sale aparitii, actorul a adoptat un look nou, cu parul tuns scurt si vopsit blond, look ce nu ii vine deloc rau, dar despre ca nu stim inca daca este potrivit unui agent infailibil precum "James Bond".



Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies