"Mi s-a spus grasa si urata prima data cand am aparut tv". Transformarea spectaculoasa prin care a trecut vedeta


Este in showbiz inca de la 11 ani cand a fost distribuita in rolul simpaticei Alex Dunphy din serialul ultra premiat Modern Family. Insa Ariel Winter isi aminteste cu tristete de debutul sau in showbiz, pentru ca era criticata foarte mult pentru aspectul sau fizic.


La 19 ani, Ariel Winter este una dintre cele mai sexy adolescente ale momentului. Tanara actrita din Modern Family este apreciata pentru felul in care isi promoveaza trupul voluptos, netinand cont de standardele de frumusete impuse de Hollywood. Chiar daca nu are o silueta de model, Ariel se mandreste cu formele sale generoase.

Vedeta a recunoscut intr-un interviu ca i-a fost extrem de greu la inceputul carierei, pentru ca era constant criticata. "Toata lumea din Modern Family era criticata, dar in special eu, pentru ca eram cea mai mica dintre toti. Mi-a fost foarte greu. Ariel a marturisit ca utilizatorii de Twitter o numeau "ciudata", "nasoala", "grasa" si "urata".

Ariel a marturisit ca cele care au ajutat-o cel mai mult au fost colegele sale din serial Sofia Vergara si Julie Bowen.

In timp ce majoritatea tinerelor de la Hollywood opteaza pentru o marire de sani, Ariel Winter a dezvaluit ca si-a micsorat bustul generos. Adolescenta a trecut de la cupa 32F, pe care o caracteriza drept dureroasa si chinuitoare, la 34D.

 

related posts

Modifică setările cookies