"Mi se iau primele masuratori". Ce vedeta de pe Instagram va avea figura de ceara in curand, la muzeul din Los Angeles


Nu toata lumea este de acord cu faptul ca foarte multe vedete actuale provin mai mult de pe paginile de socializare, decat din vreo zona de activitate artistica. Este si cazul tinerei cu 85 000 000 de followerii pe Instagram, la doar 29 ani.


Kylie Jenner se afla in topul celor mai bogate, influente si controversate tinere din showbiz. Faptul ca si-a marit buzele inainte de a implini 18 ani si nu a recunoscut acest lucru, i-a revoltat pe multi dintre fanii ei, care, intre timp, au iertat-o.

Acum exista suspiciuni legate de posteriorul sau care seamana din ce in ce mai mult cu al surorilor sale, iar unii fani chiar i-au spus direct ca li se pare ca mezina clanului Kardashian/Jenner are implanturi mamare.

Kylie are toate sansele sa o intreaca in popularitate pe sora sa , Kim, in urmatorii ani, iar ultima imagine pe care a postat-o pe Instagram dovedeste ca tocmai a mai facut un pas in acest sens: va avea propria sa figura de ceara, la muzeul din Hollywood Blvd, Los Angeles.

Kylie a pus pe internet imagini care arata ca isi testeaza nuanta potrivita pentru culoarea pielii sale si chiar a postat o fotografie cu un bilet de multumire pentru cei de la Madame Tussaud.

related posts

Modifică setările cookies