Michelle Obama a impresionat la o conventie democrata cu o rochie roz si un discurs foarte emotionant


Atat tinuta, cat si discursul pe care Prima Doamna a Americii l-a tinut cu ocazia conventiei democrate nationale de la Charlotte (Carolina de Nord) au fost memorabile si au servit din plin scopului de a-i recladi popularitatea sotului ei.


Nici nu si-a facut bine aparitia pe scena Michelle Obama, zambitoare si imbracata intr-o rochie roz, lucioasa si fara maneci, creatie a designerului american Tracy Reese si purtand o pereche de pantofi roz marca J.Crew, ca publicul a inceput sa aplaude frenetic.

Se pare ca alegerea vestimentara a Primei doamne a fost una extrem de inspirata, cu atat mai mult cu cat sotia contracandidatului lui Barack Obama, Ann Romney, a tinut si ea un discurs recent, optand pentru o rochie rosie foarte scumpa, semnata de designerul dominican de lux Oscar de la Renta.

Astfel, chiar de la prima aparitie, Michelle a reusit sa sublinieze discret, folosindu-se de limbajul vestimentar, diferentele frapante dintre sotul ei si adersarul lui republican pentru alegerile prezidentiale din 6 noiembrie, Mitt Romney.

In timp ce Barack a crescut in conditii modeste si dificile, ca fiul unei mame singure "care se chinuia să îşi plătească facturile", Romney vine dintr-o familie extrem de bogata si influenta.

Fara sa mentioneze nicio singura data numele contracandidatului sotului ei, Michelle Obama a scos in evidenta calitatile care il recomanda pe Barack in defavoarea lui Romney.

"Barack ştie ce înseamnă o familie care are greutăţi". "Barack ştie ce este visul american pentru că el l-a trăit", a spus ea.

Michelle a facut apoi niste dezvaluiri emotionante despre inceputurile povestii lor de dragoste, subliniind saracia in care traia sotul ei, cand cei doi s-au intalnit, cu 23 de ani in urma: “El era tipul care ma lua la intalniri intr-o masina atat de ruginita, ca puteam vedea cimentul printr-o gaura de la usa…el era tipul a carei posesiune de pret era o masa de cafea, pe care o gasise intr-un tomberon si a carui singura pereche decenta de pantofi era cu jumatate de masura prea mica.”

Prima Doamna a insistat si ca sotul ei nu s-a schimbat intre timp. "Am văzut că a fi preşedinte nu te schimbă, ci dezvăluie cine eşti", a declarat ea în aplauzele celor prezenţi, adaugand că îşi iubeşte soţul "şi mai mult decât în urmă cu patru ani, şi chiar şi mai mult decât în urmă cu 23 de ani".

"Pentru Barack, succesul nu se măsoară în câţi bani câştigi, ci în schimbarea pe care o produci în viaţa oamenilor", a mai subliniat Michelle Obama, insistand ca americanii trebuie sa-i mai acorde un mandat sotului ei, deoarece “schimbarea este dificilă, schimbarea este lentă şi nu se produce niciodată imediat. Dar până la urmă vom ajunge la ea, întotdeauna ajungem”.

 

Barack si cele doua fiice ale lor, Malia, in varsta de 14 ani si, respectiv, Sasha, 11 ani, au urmarit discursul lui Michelle din sufrageria de la Casa Alba, pentru ca, a explicat Presedintele: “Cand Michelle incepe sa vorbeasca, ma inmoi tot. Asa ca o sa fiu acasa si o sa ma uit cu fetele noastre. Si o sa incerc sa nu le las sa-si vada tatal plangand.”


 

  • Michelle Obama a impresionat la o conventie democrata cu o rochie roz si un discurs foarte emotionant

related posts

Modifică setările cookies