Micuța Eva se transformă într-o adevărată domnișoară. Cât de drăguță este fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță


Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai stabile cupluri din România. Cei doi sunt extrem de mândri de copiii lor, David și Eva. 


Fără indoială, Eva Maria este o micuță adorabilă, care a moștenit trăsăturile frumoase ale părinților săi. O demonstrează cea mai recentă imagine, pe care Andra a postat-o pe contul ei de Instagram.  Fotografia a strâns încă de la primele ore de la postare peste 60.000 de aprecieri și sute de comentarii. 

 

❤️ Eva

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

Fanii artistei au ajuns la concluzia că micuța Eva îi seamănă leit celebrului ei tată. "Este leită tatăl ei!",  "Doamne, cât de frumoasă trebuie să fie!  Parcă are și ceva din trăsăturile Andrei!", "Este clona lui Măruță!", "O fetiță superbă, tare dulce!"- sunt câteva dintre comentariile fanilor care o urmăresc pe Andra pe rețelele de socializare. 
 

Eva a venit pe lume pe 23 iulie 2015 și este al doilea copil al celebrului cuplu. Cătălin Măruță și Andra mai au împreună un băiețel, pe David,  în vârstă de 7 ani. Andra și Cătălin Măruță sunt împreună din 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația.
 

 

❤️

O postare distribuită de Andra (@andra) pe


 

related posts

Modifică setările cookies