Mihaela Borcea, Alina Vidican sau Valentina Pelinel. Cum au arătat cele trei femei în ziua nunții cu Cristi Borcea


Cristi Borcea s-a căsătorit religios în acest weekend cu fostul model internațional, Valentina Pelinel.


Cristi Borcea și Valentina Pelinel 


Omul de afaceri a jurat credință veșnică în fața Domnului pentru a treia oară.  De data aceasta, Borcea și soția lui au ales o țară străină pentru eveniment- Ungaria.  La ceremonia care a avut loc într-o biserică din Budapesta, Borcea a purtat un costum negru, cu papion și cămașă albă.
Valentina Pelinel a ales două rochii, una elegantă, de prințesă pentru biserică și alta scurtă, cu trenă pentru petrecere. N-a fost o nuntă mare. 40 de invitați, păziți de bodyguarzi, s-au distrat într-un restaurant de lux din Budapesta. 

 

 

Cristi Borcea și Alina Vidican Evenimentul care a avut loc în 2011 a fost supranumit la acea vreme  nunta secolului.  Slujba religioasă  a fost oficiată de un sobor de opt preoți. Nașul Gigi Becali a fost cel care a condus limuzina spre restaurantul de lux din Otopeni unde  a avut loc petrecerea.

Cristi Borcea a fost îmbrăcat intr-un costum alb, cu papion roșu, iar mireasa a purtat o rochie Zuhair Murad din dantelă și broderii, cu panglici de organza, paiete, perle și cristale.

 

 Cristi Borcea și Mihaela Borcea


 Prima soție a omului de afaceri a ales o rochie atipică pentru acele vremuri. Mihaela Borcea  a purtat o rochie de mireasă beige, cu petre prețioase și un decolteu generos. 
A optat pentru o coafură a la Marilyn Monroe.

 Ție care îți place mai mult? 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies