Mihaela Radulescu, lectie de karate in aeroport. Cum a ajuns vedeta sa bata un barbat agresiv


Toata lumea stie ca frumoasa prezentatoare TV este in egala masura o impatimita a sporturilor extreme, cat si o femeie puternica, ce nu accepta injustitiile, de orice natura.


Mihalea a demonstrat inca o data acest lucru aseara, printr-o postare de pe contul ei personal de Facebook.

Vedeta de televiziune a povestit cum se aflat intr-un aeroport, cand a sesizat ca un britanic in stare de ebrietate ii facea avansuri deloc discrete unei frumoase negrese. Pentru ca nu ii placea deloc situatia, Mihaela a decis sa ia masuri.

"Am intervenit cu texte si, pentru ca omul nu se potolea, ba chiar punea si mana pe ea, am procedat la lovitura cu genunchiul in.... stiti voi. Cand l-am vazut pe jos, spasit si nedumerit, am plecat linistite", a scris vedeta.

Mihaela a mai remarcat ca, desi nu a fost singura martora la aceasta scena de hartuire, niciunul dintre cei prezenti nu a incercat sa intervina in vreun fel. "Si cel mai tare ma infurie indiferenta barbatilor care ar putea salva onoarea unei femei. Stateau si priveau, dar n-ar fi facut unul un pas decisiv... Of.", a scris ea.

Se pare insa ca mica ei demonstratie de karate i-a impresionat pe cei prezenti. "Dupa, domnii ne-au zambit cu respect. Io zic ca de frica:)))) Adevarul e ca tanara era cam frumoasa si in betia lui, roscovanul visa "a black adventure" , not scramble eggs by request:))))", a mai scris Mihaela.

Ce parere ai despre gestul ei? Tu obisnuiesti sa intervii in apararea altor femei cand sunt agresate?

FULLSCREEN
Mihaela Radulescu, lectie de karate in aeroport. Cum a ajuns vedeta sa bata un barbat agresiv
  • /

related posts