Mihai Trăistariu refuză să își accepte vârsta. Ce operație își face la 41 de ani, după cele 3 implanturi de păr


Mihai Trăistariu pune mare preț pe aspectul lui fizic, refuzând să-și arate adevărata vârstă. Artistul a mărturisit că, după 3 implanturi de păr, se pregătește pentru cel de-al treilea.


În timp ce alte vedete masculine și-au făcut un singur implant de păr pentru a-și acoperi chelia, Mihaei Trăistariu se pregătește de al patrulea. Artistul a anunțat că și-a făcut deja o programare și în cel mai scurt timp se va opera : ”În faţă arăt bine, nu mai fac nimic, dar vreau să acopăr şi creştetul capului”.


 

A post shared by M I H A I (@mihaitraistariu) on


 

Buna dimineata, sexosilor ! ????

A post shared by M I H A I (@mihaitraistariu) on


Deși a avut deja 3 intervenții de acest gen, se pare că nu au avut succes, astfel că a devenit dependent de o pudră care acoperă zonele fără par: "Am făcut deja implant și rămăsese că mă întorc pentru o ultimă intervenție, vortexul. A rămas descoperit și necesită o ultimă intervenție. La ora asta umblu mereu cu un recipient la mine, ce conține o pudră formată din firimituri de păr. E destul de incomod și plictisitor să te dai zilnic cu pudra aia. Așa că am decis să-mi fac un nou implant ca să nu mai am niciodată problema asta".


 

Va doresc o dimineata senina precum ochii dumneavoastra ! ????

A post shared by M I H A I (@mihaitraistariu) on


 

Neata, frumosilor ! #Heaven ????

A post shared by M I H A I (@mihaitraistariu) on


Fanii îl încurajează și îi spun că îi stă mai bine cu părul mai lung: “Să îți lași părul mai lung, erai frumos în trecut cu părul mai mare”, “Ești frumos oricum MIHĂIȚĂ și la suflet și-n exterior”, “Foarte bine! Ai grijă de ține și de imaginea ta.Tu ești un artist desăvîrșit și trebuie să rămâi desăvârșit”,  

Mihai trăistariu și-a făcut 3 implanturi de păr, ultimul având loc în 2015.

related posts

Modifică setările cookies