Miley a vrut sa coboare elegant din masina, dar nu a reusit decat sa le ofere fotografilor o priveliste de vis. Ce si cat de mult s-a vazut


Nu este prima data cand sufera un accident vestimentar de proportii, insa de data aceasta si-a invatat macar lectia si a indreptat greselile din trceut.


Are numai 20 de ani, dar reuseste sa tina prima pagina a ziarelor in fiecare zi: fie ca este vorba despre o aparitie scandaloasa, fie ca lanseaza un clip deochiat, fie ca este surprinsa de paparazzi fumand marijuana, Miley isi insuseste rolul de star rock de la o varsta "frageda" la Hollywood.

Ultima ei patanie nu este legata de comportamentul ei obraznic, ci de un accident vestimentar care a lasat la vedere mai mult decat ar fi trebuit. Invitata in Marea Britanie sa vorbeasca despre cel mai recent single, Miley si-a facut aparitia la un celebru post de radio imbracata intr-o fusta intrata la apa.

Dornica sa isi arate picioarele, ea a uitat insa ca va trebui sa coboare elegant din masina. Cand si-a amintit, era prea tarziu, iar paparazzii imortalizasera deja lenjeria intima pe care o purta. Din pacate pentru ea, pozele fac deja inconjurul lumii. Din fericire, ea a invatat din greselile trecutului si de data aceasta chiar a purtat ceva pe dedesubtul hainelor.

Foto: Coco Perez

In ceea ce priveste restul tinutei, in afara de fusta de piele minuscula Miley a purtat un tricou cu imprimeu bizar si mesajul cu trimiteri la substantele ilegale "Join a weird trip/Vino intr-o calatorie bizara". Ca accesorii, fosta vedeta Disney a ales ochelari de soare cu reflexii aurii, lanturi de tip gangster, ceas bratara din aur rosu, o geanta aurie si sandale argintii.

Tu ce parere ai despre look si, mai ales, despre accidentul vestimentar? Crezi ca l-ar fi putut evita daca alegea alte haine?

FULLSCREEN
Miley a vrut sa coboare elegant din masina, dar nu a reusit decat sa le ofere fotografilor o priveliste de vis. Ce si cat de mult s-a vazut
  • /

related posts