Miley Cyrus a facut noi dezvaluiri despre nunta cu actorul Liam Hemsworth. Cum va arata rochia ei de mireasa


Cu toate ca pana acum fosta vedeta Disney a preferat sa fie discreta in ceea ce priveste tema celui mai important eveniment din viata ei, jurnalistii americani au apelat la tot felul de la tertipuri pentru a afla totusi detalii legate de nunta.


Printre ei se numara si amuzanta prezentatoare Ellen DeGeneres, care, cu ajutorul fetitelor britanice Sophia Grace si Rosie, a reusit sa afle cum va arata rochia lui Miley.

Ele sunt adolescentele adorate de fetite. Crezi ca sunt un exemplu pozitiv pentru copii?

In cadrul emisiunii, Ellen le-a dedicat o rubrica micutelor care au facut senzatie pe internet, numita "Tea Time". In fiecare editie in care copilele vin din Marea Britanie in SUA, ele organizeaza rubrica si invita diferite vedete carora le adreseaza intrebari amuzante.

Cea care a servit ceaiul alaturi de ele de aceasta data a fost Miley Cyrus, careia micutele nu au ezitat sa ii adreseze intrebari legate de nunta.

"Cum va arata rochia ta de mireasa?", au intrebat-o pe fosta vedeta Disney, dupa ce i-au admirat inelul de logodna.

"Cred ca va semana destul de mult cu ce purtati voi. Nu va fi colorata, voi alege albul, dar va fi, in mod sigur, pufoasa, umflata, de printesa. Va fi stramta pe talie si apoi va exploda", a spus Cyrus.

In interviu, vedeta a dezvaluit ca auriul este culoarea ei preferata si ca este incantata de inelul de logodna pe care l-a primit, in final ea refuzandu-le politicos pe Sophia Grace si Rosie, care au spus ca le-ar placea sa fie domnisoare de onoare la nunta ei.

FULLSCREEN
Miley Cyrus a facut noi dezvaluiri despre nunta cu actorul Liam Hemsworth. Cum va arata rochia ei de mireasa
  • /

related posts