Miley Cyrus, ghinion dupa ghinion. Vedeta a fost parasita si de noul iubit


Toate intamplarile din ultime vreme din viata artistei conduc la concluzia ca artista nu are deloc noroc in dragoste. Ceea ce i s-a intamplat de curand i-a provocat multa suferinta acesteia.


Desi paparazzi i-au surprins impreuna de nenumarate ori, inclusiv la petreceri sau dupa ce au revenit la bordul unui avion privat dupa o vacanta exotica, se pare ca pe Miley Cyrus si Kellan Lutz nu ii leaga o relatie foarte apropiata, de vreme ce zvonurile ca presupusii indragostiti s-ar fi despartit deja, nu au intarziat sa apara.

Potrivit celebdirtylaundry.com, se pare ca si de aceasta data tot Miley ar fi fost cea parasita, asa cum s-a intamplat si in cazul relatiei de lunga durata pe care a avut-o cu Liam Hemsworth. Conform speculatiilor aparute la adresa celor doi, actorul din “Twilight” nici nu a dorit sa recunoasca eventuala relatie cu artista, ci dimpotriva a facut tot felul de glume pe seama acestui lucru.

Totusi, situatia de fata nu este chiar pe placul lui Miley, care se pare ca sufera din cauza acestei despartiri. “In ciuda faptului ca Lutz a negat aceasta relatie, prietenii spun ca cei doi au format un cuplu si au iesit impreuna timp de cateva luni de zile. Asa ca Miley a fost umilita si ranita cand a vazut ca o data in plus, un barbat pe care ea l-a iubit, nu a simtit acelasi lucru fata de ea. Ea adora sa fie intr-o relatie si se teme ca nu va gasi pe cineva care sa o iubeasca asa cum este.”, sunt de parere reprezentantii revistei “Life&Style”.

Care este parerea ta? Crezi ca a existat aceasta relatie intre ei sau s-au afisat impreuna doar de ochii lumii?


Citeste si

 

related posts

Modifică setările cookies