Miley Cyrus, intr-un filmulet ce a starnit hohote de ras. Cum apare cantareata


In ultima vreme vedetei ii place sa se filmeze in timp ce canta, se uita la televizor sau are un mesaj de transmis fanilor ei. Ultima inregistare publicata de artista i-a distrat copios pe toti.


Miley Cyrus isi amuza adesea prietenii virtuali cu filmuletele si pozele pe care le posteaza pe retelele de socializare, asa cum s-a intamplat si cu ultima inregistrare, care a strans sute de mii de like-uri, iar fanii ei au laudat-o pentru ca stie sa transforme orice moment  aparent banal intr-unul distractiv.

Cantareata s-a filmat in timp ce parodia piesa “We can’t stop”, inventand pe loc cateva versuri haioase, ce i-a distrat copios atat pe admiratorii ei, cat si pe prietenii care i-au tinut companie acesteia pe durata prestatiei ei live.

“I love corn/ Only can corn/ Cause I don’t wanna deal with the cob” au fost versurile pe care artista le-a fredonat in ritm ce se relaxa pe o terasa alaturi de cativa prieteni si care i-au determinat pe fanii incantati, sa reactioneze si sa-si exprime parerea vis-à-vis de aceasta prestatie.

related posts