Miley Cyrus nu stie versurile propriilor melodii. Cum s-a facut de ras artista in cel mai mare turneu muzical de pana acum


Daca pana acum Miley Cyrus a socat prin vestimentatie, gesturi si declaratii nepotrivite pentru o tanara de varsta ei, de aceasta data vedeta i-a enervat la culme pe fanii ei. In ce ipostaza total neasteptata a fost surprinsa cantareata.


Printre gesturile desprinse din filmele pentru adulti si miscarile lascive pe care le executa ca o profesionista, Miley Cyrus abia isi mai aminteste versurile propriilor melodii.

O fotografie surprinsa in timpul celui mai mare turneu muzical de pana acum i-a socat si i-a enervat in acelasi timp pe fanii artistei.

Imaginea surprinsa de un fan care a stat foarte aproape de scena o infatiseaza pe Miley Cyrus in timp ce canta si danseaza, insa amanuntul care atrage atentia in mod deosebit este prompterul care afiseaza versurile pieselor uneia dintre cele mai admirate artiste ale lumii. 

"Am fost la concertul lui Miley din Las Vegas si am facut aceasta fotografie, pentru ca nu mi-a venit sa cred ca ea are nevoie de un prompter pe care sa ruleze versurile tuturor pieselor pe care le-a cantat in seara respectiva.", a declarat un fan care a surprins secretul rusinos, pe care vedeta sigur nu ar fi vrut niciodata sa-l dezvaluie

"Si nu e ca si cand acel aparat era acolo fara motiv. Am surprins-o nu o data, ci de mai multe ori in timp ce se uita la el si citea versurile.", a completat dezamagit acesta.

Vezi AICI ipostaza neplacuta in care a fost surprinsa artista.


Citeste si

 

related posts