Miley Cyrus, pusa in umbra de frumoasa ei sora mai mare pe covorul rosu de la American Music Awards. Cum a aratat Brandi Cyrus


Desi a avut o aparitie mult mai decenta decat in ultima perioada, controversata Miley a fost eclipsata la AMA 2013 de nimeni alta decat sora ei, Brandi.


In varsta de 26 de ani, Brandi lucreaza ca bloggerita si chitarista si a participat la premiile American Music Awards in calitate de reporter pentru un site de entertainment.

Desi a incercat sa fie o prezenta discreta la eveniment, cu parul ei blond lung, ochii mari si albastri si corpul de model, Brandi a iesit in evidenta pe covorul rosu. Tanara a purtat o rochie mini alba, acoperita cu paiete, care i-a lasat la vedere picioarele subtiri.

Brandi si-a accesorizat tinuta cu o pereche superba de sandale alb cu negru si a facut o alegere inteleapta, de a nu purta bijuterii, care i-ar fi incarcat si mai mult look-ul.

Tot pe alb a mizat si Miley Cyrus, dar pe deux-piece compus dintr-un sacou si o pereche de pantaloni albi, ambele ornamentate cu niste ace de siguranta supradimensionate, aurii. Cu toate ca a ales o tinuta chic si sexy, se pare ca Miley a fost depasita de sora ei, pe care toata lumea a admirat-o din plin.

Cine iti place mai mult? Miley sau Brandi?

related posts

Modifică setările cookies