Miley Cyrus si-a facut a doua operatie de marire a sanilor: "Ma simteam ca un baiat"


Conform celor mai recente zvonuri din presa americana, Miley Cyrus ar fi apelat la bisturiu pentru a-si mari bustul. Si nu o data, ci de doua ori!


Potrivit unui interviu acordat revistei "Famous", se pare ca fostul star Disney a apelat la chirurgia estetica pentru ca se simtea plata, ca un baiat.

Adevarul este ca si noi am observat niste modificari subtile in zona decolteului cantaretei, dar am banuit, pur si simplu, ca este vorba despre schimbarile organismului si ca Miley se "implineste". Pe de alta parte, nu ne-am gandit niciodata la faptul ca, desi starul pop a continuat sa slabeasca in ultimii 2 ani, sanii ei au crescut, nu au scazut odata cu pierderea in greutate.

Cum de s-a operat de doua ori, poate va intrebati? Exista multe vedete care isi fac operatii multiple de marire a sanilor, mai ales cand nu vor ca publicul sa observe o schimbare prea brusca. Astfel, datorita cresterii graduale si in timp, speculatiile nu mai sunt la fel de virulente.

In cazul lui Miley, au existat cateva barfe, dar toate au fost respinse cu pretextul ca vedeta a trecut prin pubertate si ca cresterea sanilor e o consecinta naturala a acestei perioade. Pe de alta parte, cantareata e tot mai slaba, in timp ce sanii ei sunt tot mai rotunjiti si evidenti.

Tu ce parere ai? Si-a operat cantareata sanii sau nu?

related posts

Modifică setările cookies