Miley Cyrus și Liam Hemsworth au rupt logodna. Actorul este devastat


Miley Cyrus și Lia Hemsworth s-au despărțit din nou și apropiații lor susțin că de această dată nu mai există cale de împăcare. Așa cum s-a întâmplat și în 2013, când s-au despărțit prima dată, motivul a fost legat de faptul că fiecare are planuri diferite de viitor.


Miley Cyrus nu are gânduri de măritiș, deși s-a logodit în 2017 cu actorul Liam Hemsworth. Apropiații cuplului spun că cei doi nu se mai înțelegeau de câteva luni bune și se certau din cauză că artista nu își dorea copii în viitorul apropiat și amână planurile de nuntă. “El vrea copii și nu vrea să mai amâne acest moment, dar Miley are alte planuri. El este devastat. Miley a tot amânat planurile de nuntă și Liam a început să se sature de asta. Nu s-au mai înțeles bine în ultimele luni”, a declarat un apropiat de-al actorului pentru presa de peste Ocean.  


 

Life is way cooler in cartoon.

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) onAceeași sursă a adăugat: “Miley nu își dorea să se căsătorească. Toți și-au dat seama de asta, mai puțin Liam. Familia lui a încercat să îl facă să vadă adevărul, dar el a avut încredere în Miley. Acum se simte ca un idiot”.

Artista și-a șters toate pozele de pe contul de Instagram și se zvonește că a plecat în Malibu cu familia ei, în timp ce Liam a rămas în Australia.

Nu este o noutate faptul că Miley nu își dorea să se căsătorească. Vedeta martusisea într-un interviu acordat în 2017: “Nu visez la căsătorie. Am 24 de ani si spre să apuc să îmi mai trăiesc viața. Mai am foarte multe de făcut înainte să mă mărit”.


 

Time flies ????❤️ @liamhemsworth @mileycyrus

A post shared by Miley Ray Cyrus (@lotsofmileyx) on


Cei doi se iubesc încă din 2010, iar în 2012 s-au logodit pentru prima dată. Totuși, în 2013 s-au despărțit. La vremea respectivă, Liam declara: “a fost dificil, dar mergeam în direcții diferite atunci și a trebuit să se întâmple asta. Eram amândoi foarte tineri și atunci a fost cea mai bune decizie pe care puteam să o luăm. Amândoi aveam nevoie de asta”.

Cei doi au stat despărțiți până în 2016, când s-au logodit din nou, dar se pare că au întâmpinat aceleași problema. Deși între ei este o diferența de doar 3 ani, se pare că își doresc lucruri diferite. În timp ce Miley vrea să mai copilărească, Liam își dorește cât mai repede să își întemeieze o familie.related posts