Miliardarul James Packer, adevăratul motiv pentru care a rupt logodna cu Mariah Carey


Omul de afaceri australian a fost iubitul cântăreței Mariah Carey pentru 18 luni înainte de a rupe logodna.


Cei doi s-au despărțit în 2016, dar acum miliardarul de 51 de ani a dezvăluit motivele care au dus la ruperea relației în biografia ”The Price Of Fortune: The Untold Story Of Being James Packer”.

Citește și: Mariah Carey, cândva în luptă cu kilogramele în plus, a slabit atât de mult încât nu o mai recunoaște nimeni pe stradă

Conform revistei Who, James a mărturisit, în carte, că relația a fost, la început, ”amuzantă”, iar Mariah era ”nebunesc de sclipitoare”. ”Oriunde ne duceam, eram tratați întotdeauna ca niște celebrități de primă mână și asta datorită ei, nu mie. Era drăguță și chiar o interesa ce se întâmplă în viața mea”.

Cu toate acestea, mogulul dezvăluie că, în timpul relației, avea grave probleme mintale. De altfel, acesta a și fost internat în prima parte a acestui an într-o instituție de reabilitare.

În februarie 2016, la doar o lună după ce a cerut-o de soție pe Mariah, oferindu-i un inel cu diamant de 35 de carate, în valoare de 12,7 milioane de dolari, acesta nu o ducea prea bine din punct de vedere al sănătății. ”Era rău, foarte rău”, dezvăluie James în cartea sa. 

Pe lângă faptul că se lupta cu depresia și anxietatea, James avea și probleme financiare serioase. ”Nu știu dacă am început să plâng, dar știu sigur că mă gândeam: Nu vreau să mai am datorii de 1,4 miliarde de dolari. De ce continui să fac asta?”, a scris acesta.

Pe deasupra, anturajul logodnicii lui făcea presiuni tot mai mari asupra lui. Spre exemplu, apropiații lui Mariah îi cereau să-i cumpere acesteia, pentru nuntă, o rochie de mireasă de 250.000 de dolari.

Într-un final, așteptările s-au dovedit prea mari și relația lor romantică a colapsat. Cei doi s-au despărțit în termeni deloc amicali în octombrie 2016.

Conform presei, Mariah a primit atunci 50 de milioane de dolari, drept ”taxă de despărțire”. Anul acesta, în luna iunie, când a fost întrebată de fostul ei logodnic, aceasta a avut o replică de-a dreptul violentă: ”Nu știu unde este nenorocitul acela, nu știu! Este pe undeva, făcând ceva”.

Foto: Getty
  • Miliardarul James Packer, adevăratul motiv pentru care a rupt logodna cu Mariah Carey

related posts

Modifică setările cookies