Milioane de admiratoare s-au indragostit de melodiile lui, dar putini stiu ca Ed Sheeran are iubita. Cum arata tanara


La inceputul anului 2015, Ed Sheeran s-a despartit de Athina Andrelos dupa o relatie care a durat mai bine de un an, iar pentru cateva luni celebrul cantaret a preferat sa se bucure de statutul de barbat singur.


Situatia s-a schimbat la sfarsitul lui 2015, cand artistul de 24 de ani a reluat legatura cu Cherry Seaborn, o tanara cu care a avut o relatie in timpul liceului.

Din septembrie, de cand au fost surprinsi pentru prima data impreuna, cei doi nu au ezitat sa se afiseze in public, chiar daca aparitiile lor sunt destul de discrete.

Potrivit Daily Mirror, Cherry si Ed au absolvit liceul Thomas Mills din Suffolk, iar apoi frumoasa britanica a studiat la Universitatea Durham, iar in prezent locuieste in New York, unde este studenta la Universitatea Duke.

Cherry impresioneaza si din punct de vedere al activitatii sportive, iar in 2012 a facut parte din echipa de hochei under-21 care a castigat medalia de bronz la Campionatul European.

Presa din strainatate sustine ca Cherry Seaborn urmeaza sa participe alaturi de Ed Sheeran la premiile Grammy din februarie, unde britanicul este nominalizat la trei categorii.  

FULLSCREEN
Milioane de admiratoare s-au indragostit de melodiile lui, dar putini stiu ca Ed Sheeran are iubita. Cum arata tanara
  • /

related posts