Milioane de adolescenti au crescut o data cu ele! Uite cum arata acum fetele din serialul H2O


Serialul "H2O" spunea povestea a trei fete, Emma, Cleo si Rikki, care devin prietene inseparabile dupa ce raman blocate pe insula Mako, unde capata abilitatati de a controla apa, dar si de a se transforma in sirene atunci cand sunt atinse chiar si de cel mai mic strop de apa.


Astfel, fetele sunt puse in situatii de zi cu zi, in care activitati obisnuite precum dusul sau mersul prin ploaie le dau mari batai de cap, in incercarea lor de a tine secret faptul ca sunt sirene.

Claire Holt juca rolul Emmei Gilbert, o fata rasfatata, increzatoare in fortele proprii, care poate ingheta apa. Cariera lui Claire a luat avant o data cu aparitia sa in serialul "The Vampire Diaries", in rolul Rebekahai, dar a mai jucat si in "Mean Girls 2", "Pretty Little Liars" sau "Blue Like Jazz".

Phoebe Tonkin a interpretat-o pe Cleo Sertori, fata timida, putin ciudata, careia nu ii placea apa. Pe parcursul serialului, Cleo ajunge sa fie o persoana sociabila si poate controla forma apei. Phoebe s-a alaturat actorilor din "The Vampire Diaries", unde o interpreteaza pe Haley, cel mai notabil rol al sau de la aparitia in "H2O". Ea a mai jucat inainte si intr-un alt serial produs de CW, "The secret circle".

Vezi ce s-a intamplat cu Rikki din H2O si imagini cu ea pe acasatv.ro.

Ai urmarit si tu serialul? Iti mai aminteai de cele trei fete?

related posts

Modifică setările cookies