Mireasa Minora s-a transformat in Melania Trump, iar fanii ei sunt incantati: ,,Arati ca ea, dar mai putin falsa"


,,M-am trezit asa!", a scirs Cpurtney in dreptul unor fotografii in care este transformata in sosia Melaniei Trump. Blonda supranumita ,,Mireasa Minora" s-a pozat si filmat in aceasta ipostaza, iar fanii ei sunt incantati.


Se pare ca ,,Melania Trump" a fost costumul lui Courtney de Halloween. Imginile au adunat mii de reactii si par sa devina virale.

 

Melania Trump #halloween #melaniatrump

A post shared by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on


 

Trump headquarters #halloween #melaniatrump

A post shared by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on,,Ar trebui sa te muti in Marea Britanie! Aici oamenii devin superstaruri facand absolut nimic. Esti super talentata la asta, te-ai potrivi perfect!", i-a scris unul dintre prietenii virtuali ai vedetei. 

 

Trump headquarters #halloween #melaniatrump

A post shared by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on


Adeptii teoriei conspiratiei sustin ca Prima Doamna a Statelor Unite si-ar fi angajat o sosie care sa o inlocuiasca la aparitiile publice alaturi de presedintele Donald Trump. Isteria s-a declansat dupa ce Andrea Wagner Barton a postat pe retelele de socializare o fotografie din cadrul unui eveniment la care au participat si Prima Doamna si sotul sau. Ea a afirmat ca femeia cu ochelari de soare si pardesiu era de fapt dublura Melaniei. 

Probabil ca presupunerile aparute in presa i-au si dat ideea lui Courtney, care nu a stat prea mult pe ganduri si a pus ideea in aplicare.

A fost supranumita ,,Mireasa minora", dupa ce a fost casatorita cu Doug Hutchison, un barbat cu 34 de ani mai in varsta, pe cand ea avea doar 16 ani. Desi nu are niciun talent special, Courtney Stodden s-a transformat intr-un adevarat personaj de tabloid, iar paparazzi sunt vesnic pe urmele ei.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 
 


related posts

Modifică setările cookies