Miss Univers 2015, pictorial provocator. Cat de sexy s-a pozat Pia Wurtzbach dupa ce a predat coroana succesoarei ei


Miss Univers 2015, filipineza Pia Alonso Wurtzbach, a renuntat de curand la coroana ravnita de sute de tinere din intreaga lume. De cand a fost desemnata castigatoarea editiei din 2016, Pia a renuntat la inhibitii si la regulile ceva mai stricte impuse de statutul de Miss Univers.


Nici nu a predat bine coroana reprezentantei Frantei, Iris Mittenaere, ca a si facut un gest indraznet. Pia Alonso Wurtzbach, Miss Univers 2015, a renuntat la inhibitii si a pozat in lenjerie intima, ceea ce i-ar fi fost greu in perioada in care era Regina Frumusetii.

Pia este imaginea Yamamay si, pentru a scoate in evidenta frumusetea modelelor de lenjerie intima, s-a lasat pozata in toata splendoarea.

Miss Univers 2015, este printre putinele regine ale frumusetii care au stiut sa profite de titlul care a facut-o celebra peste noapte. Cum despre alte castigatoare de Miss din anii trecuti nu s-a mai auzit nimic, Pia a vrut sa se asigure ca momentul ei de celebritate va dura mai mult. Filipineza a reusit sa patrunda in cercurile VIP de la Hollywood si e constant invitata la evenimente cu staif din Cetatea Filmului.

Inainte de a i se oferi coroana de invingatoare in 2015, Steve Harvey, prezentatorul show-ului, a anuntat ca Miss Columbia a castigat Miss Universe, eroarea fiind indreptata dupa cateva minute. Momentul stanjenitor a tinut primele pagini ale publicatiilor mondene, iar Pia a ramas in istoria concursului.

related posts

Modifică setările cookies