Mitul perfectiunii vedetelor de la Hollywood, demontat de Lucy Hale: "Purtam par fals, gene false si fara filtre nu am fi nimic"


Lucy Hale e considerata una dintre cele mai frumoase actrite tinere de la Hollywood, dar asta nu o opreste sa spuna lucrurilor pe nume si sa vorbeasca despre adevarul din spatele infatisarii perfecte a vedetelor din Cetatea Filmului, inclusiv a ei.


Actrita din "Pretty Little Liars" va aparea pe coperta revistei Cosmpolitan, editia americana, din septembrie. Cu aceasta ocazie, reporterii publicatiei au fost curiosi si i-au adresat intrebari despre auditia "50 shades of Grey", despre cum se imbina cariera de actrita cu cea de cantareata si despre standardele de frumusete de la Hollywood.

Lipsita de inhibitii si foarte sincera, Lucy a dat niste raspunsuri care i-ar putea lua prin surprindere pe fani. Iata ce a spus:

Despre auditia pentru "50 shades of Grey"

A fost o proba atat de incomoda! Exact cum ti-ai imagina ca poate fi o auditie pentru film: un molog foarte lung cu o multime de replici sexuale. Am avut de spus niste lucruri pe care imi era pur si simplu rusine sa le citesc cu voce tare. E genul de proba pentru care trebuie sa-ti iei cu adevarat un angajament, pe care trebuie sa o traiesti daca nu vrei sa te faci complet de ras.

Despre standardele de frumusete de la Hollywood

"Pretty Little Liars" e si despre felul in care aratam. E ingrozitor fiindca avem si noi zile in care nu suntem perfecte, in care parem neingrijite, dar cu toate acestea trebuie sa filmam, iar in fata camerelor parem impecabile. Facem o poza, o publicam pe Instagram, iar fanii ne lauda ca suntem fara pata. Ei habar n-au ca nu vad decat par fals, gene false si un filtru bun fara de care nu am fi nimic. Fetele ne vad perfecte si incearca si ele sa fie la fel.

Despre albumul de muzica country pe care il face

O multime de oameni n-au crezut in mine si nu au vrut sa colaboram. M-au luat peste picior si m-au intrebat: "Chiar vrei sa faci un album? O sa ai nevoie de noroc". Dar daca stai de vorba cu mine chiar si 10 minute, o sa vezi ca muzica e adevarata mea pasiune.

Foto: Tumblr

related posts

Modifică setările cookies