Modele demne de urmat. Celebritatile care au invins lupta cu dependenta de alcool


In cele mai multe cazuri, celebritatea are efecte negative asupra vedetelor, astfel ca multe dintre acestea ajung sa-si distruga viata din cauza viciilor. Cu toate acestea, exista si exceptii si anume, persoane care au reusit sa se abtina sau sa renunte atunci cand era cazul la bautura.


1. Jennifer Hudson - Dupa ce a crescut intr-o suburbie rau famata din sudul orasului Chicago, ultimul lucru pe care si l-ar fi dorit a fost sa o ia pe cai gresite. Castigatoarea premiului Oscar nu bea, nu fumeaza si nici nu consuma droguri.


2. Blake Lively - Starul din Gossip Girl adora sa manance, insa aceasta pasiune nu se extinde si la bautura. Actrita a marturisit ca drogurile si bauturile alcoolice sunt doua lucruri care nu i se par deloc interesante.


3. Joe Manganiello
- Actorul din True Blood si How I Met Your Mother a recunoscut ca s-a luptat cu dependenta de alcool in trecut, insa acum este sobru si a reusit sa-si indrepte greselile.


4. Jada Pinkett Smith
- De peste noua ani sobra, fosta sotie a lui Will Smith obisnuiea sa bea si cate 2 sticle de vin pe zi. Vedeta a ajuns in punctul in care a realizat ca are o problema si a hotarat sa puna capat acestei dependente.


5. David Beckham
- Celebrul fotbalist se mandreste cu fizicul sau, unul dintre secretele sale fiind legat de faptul ca nu consuma alcool.

FULLSCREEN
Ele sunt vedetele care ar trebui considerate modele demne de urmat. Celebritatile care au invins lupta cu dependenta de alcool
  • /

related posts