Modelele Sports Illustrated, fara retusari. Cum arata cu adeverat corpul lui Chrissy Teigen, needitat in Photoshop


Sports Illustrated se pregateste de lansarea editiei de costume de baie, iar Chrissy Teigen nu putea sa lipseasca din ea, mai ales ca este o veterana. Acesta este al optulea pictorial al vedetei in celebra revista. 


Dupa ce in urma cu un an a pozat in timp ce era sub tratamentul de fertilizare in vitro, Chrissy Teigen s-a intors la numai 10 luni de la nasterea fiicei sale la jobul de fotomodel. Vedeta si-a etalat trupul sexy intr-un peisaj de vis, iar cei din echipa Sports Illustrated au fost incantati de felul in care arata.

Sotia lui John Legend este cunoscuta pentru lejeritatea cu care vorbeste despre "defectele" sale, asa ca nu s-a jenat nici de data aceasta sa isi arate vergeturile, pe care le-a postat deja de cateva ori pe Instagram. 

"A trecut ceva vreme de cand n-am mai lucrat in costum de baie. Nu am mai pozat astfel de cand am nascut.  Dar stiu ca cei de la Sports Illustrated imi accepta corpul asa cum e si mi-l pun in valoare, indiferent de schimbarile prin care trece", a spus Chrissy.

Cei de la Sports Illustrated au facut public un material video din timpul sedintei foto, iar Chrissy arata spectaculos. Tratamentul, destul de agresiv, a lasat urme pe corpul modelului, care a avut nevoie de machiaj si ceva Photoshop pentru a arata perfect in paginile revistei.

La sedinta din 2016, Chrissy a avut ceva probleme. "Eram in Zanzibar si faceam pozele si aveam la mine un kit cu medicamente. Era destul de dificil, pentru ca din cauza lor ma balonam si ma invineteam foarte repede, daca ma loveam un pic mai tare in zone sensibile. A trebuit sa acoperim vanataile cu machiaj", a spus sotia lui John Legend.

Sports Illustrated a publicat deja imagini si de la sedintele foto ale celorlalte modele care au pozat pentru ei. Le poti vedea mai jos :)

 

Our next #SISwim 2017 rookie is blue-eyed beauty @vitasidorkina! ????

O fotografie postată de Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) pe

 

We're already completely head over heels for rookie Lais Ribeiro! (photo by @jamesmacari)

O fotografie postată de Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) pe

 

Welcome to the #SISwim family, Kelly Gale! ❤️

O fotografie postată de Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) pe

related posts

Modifică setările cookies