Modelul care la 40 de ani arata impecabil. Victoria Silvstedt a atras toate privirile pe plaja din Miami


La 40 de ani, Victoria Silvstedt este unul dintre modelele care ar reusesc sa fac furori la fiecare aparitie, chiar daca a trecut de prima tinerete.


Modelul suedez a demonstrat acest lucru la cea mai recenta aparitie in public, cand paparazzi au surprins-o pe plajele din Miami, imbracata doar in costum de baie.

Frumoasa blonda si-a aratat corpul perfect tonifiat intr-un costum de baie portocaliu, minuscul, format din doua piese, care i-a evidentiat bustul generos, dar si abdomenul tonifiat. 

Fostul model Playboy si-a accesorizat tinuta cu o pereche de ochelari, un ceas de argint, nelipsindu-i nici un inel cu diamant urias.

Intr-un interviu acordat pentru Stumped Magazine, Victoria a marturisit ca este deranjata cateodata de felul in care o percepe lumea din cauza meseriei pe care si-a ales-o.

"Lumea ma considera o blonda inalta si atragatoare. Desigur, ma transform in asta cand am vreo sedinta foto sau alt proiect, insa ma duc acasa si ma comport ca orice alta persoana normala", a explicat aceasta.

related posts

Modifică setările cookies